Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Campanie “Educatie prin zambete” la Casa de tip familial Ana
Forța Civică Satu Mare  - Sambata, 19 Octombrie 2013

Membrele Biroului Local al Organizatiei de Femei Forta Civica Satu Mare au organizat vineri o actiune la Casa de tip familial Ana, situata in Satu Mare, str. Panait Istrati nr. 2.

 

Actiunea face parte din campania lansata de Organizatia de Femei a Fortei Civice Satu Mare -“Educatie prin zambete” - si urmareste sa constientizeze copiii de importanta igienei dentare in preventia afectiunilor orale.

 

“Necesitatea unui astfel de proiect este reflectata de statisticile care indica o grava deficienta in igiena dentara a copiilor din tara noastra, cu consecinte grave asupra sanatatii orale. Motto-ul proiectului „Educatie prin zambete” spune ca <<este mai usor sa previi decat sa tratezi>>, motiv pentru care, pe parcursul campaniei noastre, organizam intalniri cu copiii asistati din casele de tip familial.  Pe parcursul acestora, cu ajutorul unui filmulet de desene animate si explicatii practice, ii invatam notiuni de igiena orala” - afirma dr. Olimpia Silaghi, presedinta Organizatiei Municipale de Femei a Fortei Civice Satu Mare, initiatoarea proiectului.

 

Casa de tip familial Ana este e doua institutie vizitata de Organizatia de Femei a Fortei Civice, dupa ce in cursul lunii iulie, actiunile cuprinse in proiectul “Educatie prin zambete” au inceput la Casa de tip familial Maria din Satu Mare. Urmatoarea destinatie este Casa de tip familial Felicia.

 

Copiii au fost foarte receptivi la explicatiile specialistului si s-au bucurat de cadourile primite care, pe langa periute si pasta de dinti, au mai constat in fructe, legume si dulciuri.

2285 vizite
Distribuie pe